circle-left circle-right-left circle-figure square-figure

Ce poate să facă BrainO?

1
Dialoghează cu tine, în două moduri:
Chatbot Tu întrebi iar BrainO îți răspunde. Ce poți să întrebi? (Aproape) orice despre produse, tehnici de vânzare sau cum să lucrezi eficient. Role-play Poți încerca să îi vinzi asigurări clientului virtual BrainO. Poți să înțelegi nivelul de dificultate prin selectarea profilului clientului.
2
Primești feed-back rapid și recomandări pentru îmbunătățirea abilităților de vânzare
Obții în timpul exercițiului, o imagine a prestației tale, iar la final primești o analiză + / - și un set de recomandări personalizate.
3
Explică produse de asigurare de viață și asigurări generale
Îți prezintă mecanisme de funcționare, cum să prezinți produsele pentru ca clientul să le înțeleagă beneficiile, cum să răspunzi la întrebări și la obiecții specifice fiecărui produs, ce informații să soliciți pentru ofertare.
4
Oferă îndrumare
Îți oferă recomandări practice cum să îți organizezi munca. Da, știu la ce te gândești: BrainO ține cont dacă ești part-time sau full-time, începător sau cu portofoliu.
5
Acces rapid la informația dorită
Poți scrie sau poți spune ce te interesează. Sau poți căuta manual.
6
Oferă surse de inspirație diversificate
Conține sinteze, comparații, grafice, zeci de studii de caz și exemple numerice, precum și sute de scenarii de abordare a clienților, în toate etapele procesului de vânzare.
7
Furnizează machete de comunicare online
Conține zeci de machete pentru comunicarea prin WhatsApp sau e-mail, în toate fazele, de la prospect la client. Poți descărca machetele în laptopul sau în telefonul tău și le poți personaliza pentru fiecare client în parte.
8
Oferă resurse de învățare pe gustul tău
Conține o bibliotecă cu resurse de învățare variate, care se completează în permanență cu informații noi - videoclipuri, înregistrări audio, pdf-uri, link-uri etc.
9
Include un Forum
Poți afla bune practici și recomandări de la alți utilizatori. Poți transmite tu însuți experiența ta, valoroasă și multiplicabilă, către ceilalți utilizatori.
10
Generează automat rapoarte și statistici
Dacă îți place să îți măsori performanțele și evoluția profesională, ai acces la rapoarte numerice, statistici, grafice și previziuni.
11
Simulator
Poți afla ce polițe să le vinzi clienților și câți bani îți vor aduce aceste polițe, acum și în viitor.